Online jóga

2020-ban több időt fordítok magamra!
Te fogadtál meg valamit az új évre?

Nem vagyok a fogadalmak híve, úgy gondolom a céljaink állítását sem feltétlen kell az év elejéhez kötni, viszont motivációnak nagyon jó ez az időszak. Mindenhonnan a tervezők és a tudatos naptárak folynak, inspirációt gyűjthet az ember az ötleteléshez, életmód változtatáshoz.
A rohanó hétköznapokban könnyen elfelejtjük az énidőt. Jó példa vagyok, hiszen amikor nem az irodai munkámat végzem, általában jógát oktatok vagy képzésre megyek, egyre kevesebb időm van ahhoz az igazi befelé figyelős, önfejlesztő gyakorláshoz, ami meghozta az áttörést a jóga világomban és magánéletemben egyaránt.
Ebben az évben a fogadalmam, hogy minden projektem és munkám mellett az énidőmet megadom magamnak.

Ehhez nektek is szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Amikor nincs időd elmenni a jógastúdióba gyakorolni, terítsd ki a matracod és próbálj meg otthon feltöltődni! Nincs szükséged sok időre és utazásra az elemek visszatöltéséhez.
Ha nem egyedül élsz sincs kifogás, a gyermeked kösd le valami érdekes játékkal, a párod zárd be a dolgozószobába egy jó könyvvel vagy a laptopjával.
Próbáld ki, bízz magadban!

Inspirációért csatlakozz az online programjaim valamelyikéhez, és kövesd a Youtube csatornám bárhonnan elérhető ingyenes jógavideókért. Iratkozz fel a hírlevélre, ha szeretnél értesülni az aktuális programokról!

Prev 1 of 3 Next
Prev 1 of 3 Next
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?