Az a fránya mindfulness!

Agykontroll ide, mindfulness oda, sokszor beleesek abba a fránya tölcsérbe.

„Yoga Chitta Vritti Nirodha”- Ahogy Patanjali is mondja, a jóga az elme lenyugtatása, annak elkerülése, hogy az „örvénybe” belekerüljünk.
Amikor nem vagyok tudatos, elkapnak az érzelmeim, úgy érzem, mintha egy tölcsérbe kerülnék és csak csúsznék lefele, egyre rosszabb a helyzet, egyre nehezebb kimászni az örvényből és újra önmagam lenni. Szerintem mindenki érzett már hasonlót.
A jóga széles tárháza segít, hogy több szinten, több módszerrel tudjunk dolgozni azon, hogy ez az állapot egyre ritkábban álljon fel és ha be is következik, rövidebb legyen.

Egy edzés vagy jógaóra után mindig feltöltődik az ember. Boldog, kiegyensúlyozott és érzi, hogy újra önmaga. Jó is lenne, ha konfliktushelyzet idején rögtön lehetne futni az edzőterembe vagy a jógastúdióba, nem is lenne feszültség a világban 😀
Több rétegben kell dolgozni a kiegyensúlyozottság eléréséért.

Egy tanfolyam keretében a mozgás mellett szeretném a jóga lélekre gyakorolt hatására vinni a figyelmet és négy témát körbejárni, ami lerövidítheti a tölcsérből való kimászásnak az útját.
Elengedés: a felgyülemlett feszültséget el kell engedni
Befogadás: befogadni a jó dolgokat, a szeretetet, újra nyitni egy sérülés után fontos lépés a boldogsághoz
Megerősítés: kellő önbizalommal járd az utad a sikerek érdekében
Hála: a legerősebb dolog, ami segít az önmegvalósításban és a terveid elérésében

Várlak Téged is az októberben induló 4 alkalmas tanfolyamon! Addig, ha szeretnéd a témákat mélyíteni, magánóra vagy online konzultáció keretében tudok segíteni színes gyakorlatokkal és technikákkal 😊

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?