Tavaszi tisztítás extrákkal: felkészülés a fagyiszezonra!

A városi zaj, a rohanó életmód, a folyamatos pörgés, állandó agyalás után egy wellnesshétvége töltene fel a legjobban. Egy nyugis hely, ahol csak a pihenés és feltöltődés a dolgunk.

Nekem az erdei elvonulós szállodák mindig segítenek visszatérni önmagamhoz, megállni, újra a megfelelő helyre vinni a fókuszom. A kedvenc helyszínem a wellness részlegen a sószoba. Sosem tudatosan vettem ide az irányt (milyen jó, hogy a tudatos életmódot szeretném Nektek tanítani 😀 ), viszont minden alkalommal azt éreztem, hogy sokkal könnyebben elrepülök. A légzőgyakorlataim sokkal hatásosabbak, a meditációk során gyorsabban, hihetetlenül légiesen sikerül azt az állapotot elérnem, mint a hétköznapi gyakorlásaim során.

Minden tapasztalatomat szeretem alátámasztani fizikai szinten is. Utána olvasgattam és az alábbi infókat találtam a sóterápiáról:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Legyőzi az allergiát, felső-alsó légúti betegségeket
  • Enyhíti bizonyos bőrbetegségek tüneteit
  • Javítja a szervezet fizikai, biokémiai aktivitását
  • Fokozza az anyagcserét
  • Megszünteti az alvászavart
  • Hatásos stressz, kimerültség ellen

Szóval ezért változok mindig Buddhává!

Ennyi jótékony hatásról tudva, egyértelmű, hogy célom lett, Nektek is át tudjam adni ezt az élményt a jóga és meditáció segítségével.

Tavasszal érdemes egy kis tisztítást végezni, tudatosan átállni a nyári időszakra. Ehhez nem feltétlen kell kiéheztetni magunkat és lemondani minden fincsi vacsiról.
Logikusan felépített légzőgyakorlatokkal, jógázással és meditációval elindíthatóak a tisztítófolyamatok. A fejlődés érdekében kiegészítő módszerekkel online program keretében segítek, hogy folytatni tudd a „kúrát”, és bűntudat nélkül mehessen a nyári fagyizás 😊

respireyoga.hu

A jó hír, hogy nem is kell elvonulnunk egy wellnesshétvégére, hisz Budapest egy frekventált helyén létezik egy minisóbarlang, ami egy természetes sóbánya, tengerparti mikroklíma modellje. Itt fogjuk a tisztítókúrát elkezdeni, és felkészülni a nyári időszakra. Részletek hamarosan az események menüpont alatt 😉

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?